title=

info@woordentekst.nl
038 - 45 25 774
06 - 53 76 80 53

 

Diensten

 

interviews schrijven herschrijven corrigeren

Tekstbureau Zwolle

Diensten

Niets is zo vervelend als een onduidelijke tekst waar je niks van snapt. Of een tekst waarin om de haverklap zinnen staan die niets toevoegen. Of woorden en termen waar je bij voorbaat al ‘jeuk’ van krijgt. Of een hoogdravend verhaal met ingewikkelde terminologieën waarvoor je eerst Wikipedia moet raadplegen om erachter te komen wat er bedoeld wordt.

Tekstbureau Woord & Tekst denkt nuchter en schrijft nuchter. Daarbij staat de doelgroep  en het doel van de tekst voorop.

Interviews

Dus heb je een tekst nodig voor een persbericht, flyer, folder, brochure, nieuwsbrief, magazine, website of advertentie, schakel Woord & Tekst in. Ook voor het afnemen en uitwerken van interviews voor bijvoorbeeld jubilerende werknemers, is Woord & Tekst beschikbaar.

Schrijven

Verhalen schrijven en uitwerken wat iemand je zojuist openhartig heeft verteld, dat is de drijfveer van Woord & Tekst. Mensen interviewen en de input daarna zo mooi mogelijk op papier krijgen.

Bedrijven en instellingen bezoeken om te kijken of er ‘nieuws’ te halen is en dat verwoorden in een persbericht namens deze opdrachtgever, ook daar is Woord & Tekst bedreven in. En niet te vergeten het schrijven van ervaringsverhalen van cliënten in zorginstellingen voor bijvoorbeeld de website of een personeelsorgaan van desbetreffende opdrachtgever.  

Kortom Woord & Tekst levert passende teksten, volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. 

Herschrijven

Nog niet helemaal zeker van je tekst, loopt het niet zoals het moet, is het te langdradig of moeten de puntjes letterlijk nog even op de i worden gezet?  Tekstbureau Woord & Tekst kijkt graag even met je mee en doet in overleg aanpassingen zodat je tekst beter gelezen gaat worden.

Corrigeren

Woord & Tekst heeft de correctie-pen razendsnel in de aanslag als er nog even moet worden bekeken of er geen taal- en of spellingfouten in de tekst voorkomen.